Selecteer een pagina

Tijdsgebrek, je kent het wel. Je hebt zoveel te doen, maar de tijd die je hebt is niet genoeg. Je hebt allemaal verschillende taken, de leuke maar ook de minder leuke en ze moeten allemaal gedaan worden.
Je wilt groeien, maar je kan daar wel extra ondersteuning bij gebruiken of je wilt gewoon wat meer tijd voor je privéleven – hobby, sport, gezin.
Dat is waar ik kan helpen!

Waarom ben je eigenlijk zelfstandige geworden, waarom ben je met je bedrijf gestart? Hoe zie jij je onderneming nu in vergelijking met het begin? Misschien weet jij door al die drukte en de stress niet meer goed waarom je bent begonnen met je onderneming en is dat fantastische gevoel dat je er bij had verdwenen. Ik kan jou helpen dit gevoel terug te krijgen door jouw focus terug te brengen naar de reden waarom jij ooit bent begonnen. Ik kan jou helpen om weer meer plezier in je onderneming te hebben en het werk te doen wat je echt leuk vindt.

Hoi! Mijn naam is Mariska. Ik ben een Virtual Assistant voor kleine, zelfstandige ondernemers. Ik neem die taken van je over die je liever uitbesteedt, bijvoorbeeld omdat ze wel gedaan moeten worden, maar niet per se jouw focus nodig hebben. Wie ben ik voor jou:

Jouw planner – Ik help je jouw agenda goed in te richten.
Jouw organisatietalent – Ik kan goed organiseren en zorg dat alles wat jij nodig hebt duidelijk en goed vindbaar is.
Jouw emailassistent – Ik zorg ervoor zodat je inbox alleen die emails bevat waar jij echt iets mee moet doen.
Jouw Social Media assistent – Ik reageer op en post berichten namens jou op je Social Media sites.
Jouw ondersteuning bij programma’s – Ik help/ondersteun je bij het gebruik van programma’s als WordPress en Divi.

Wil je meer weten? Vraag het gerust!